Zarząd Fundacji

Danka Adamska
danuta@fundacjaadams.org.pl

Pedagog-terapeuta, a także doradca zawodowy. Pasjonują ją ludzie, a szczególnie ich osobowość i temperament. Od 20 lat pracuje z młodymi ludźmi, pomagając uczynić ich wejście w dorosłość bardziej świadomym. Mama dwóch nastolatków, uwielbia dobre jedzenie, niszowe kino i festiwal „Open’er”. Każdą wolną chwilę spędza nad polskim morzem, w którym jest zakochana.

Beata Szymańska

Wiceprezes Zarządu

Agnieszka Wojciechowska
Wiceprezes Zarządu
agnieszka@fundacjaadams.org.pl
t

„Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia” - Albert Einstein

Podobno charakterystyka mojego znaku jest najtrudniejsza do uchwycenia, bo Ryby pragną żyć w świecie nastrojów, emocji i uczuć. Odznaczają się bogactwem wewnętrznym, intuicją i przeczuciem. Sprawy duchowe najczęściej u nich przeważają nad problematyką materialną, ale świat zmusza ich do realnego patrzenia na życie. Zawsze są gotowe pomagać innym. I rzeczywiście coś w tym jest. Potrafię być wybuchowa jak Albert Einstein, twórcza i rozmarzona jak Michał Anioł, oraz skuteczna jak Chuck Norris, a każdy z nich był spod znaku Ryby.

W mojej pracy najbardziej lubię to, że dotyczy ludzi dlatego nigdy nie jest nudna, a wręcz zawsze zaskakująca. Z wykształcenia jestem pedagogiem, ukończyłam resocjalizację, pracuję także jako mediator oraz trener.